Mattia Montini știe unde va fi Dinamo la finalul campionatului: ”Chiar dacă”


Mattia Montini știe unde va fi Dinamo la finalul acestui campionat care va începe în luna iulie după ce a văzut cum se muncește la Marbella.

”New Dinamo așa este – complet diferit. În primele 10 zile am văzut că în sfârșit în acest an avem mentalitatea și posibilitatea să luptăm pentru ceva important. Câteodată este foarte greu. Uneori când mă trezesc dimineața sper că s-a terminat ziua, dar este important, noi suntem profesioniști și știm că dacă vom munci din greu acum, va fi mai ușor în timpul campionatului.

Normal că vreau să confirm și să am din nou o perioadă bună ca cea din sezonul trecut și sper să înscriu mai multe goluri. (n.r. a marcat 13 în campionat, el fiind venit din noiembrie 2018 la Dinamo). În acest moment nu mă pot gândi să fiu golgheter. Mă gândesc doar să muncesc. Nu știu dacă sunt jucători noi la celelalte echipe, dar în sezonul trecut pot să spun că Țucudean este cel mai bun atacant din România, e și vârful naționalei, de asemenea, mi-a mai plăcut foarte mult Tandia. Nu știu dacă el va pleca de la Sepsi, dar anul trecut, când am jucat împotriva lui, m-a impresionat.

Sper ca la finalul campionatului să fim pe primul loc. Cu această mentalitate, cu această atitudine, totul este posibil. Chiar dacă Cluj, FCSB, Craiova au mai mulți bani, au jucători care joacă împreună de mulți ani, dar când porți tricoul lui Dinamo totul este posibil”, a declarat Mattia Montini.

Citește și:

Neagoe își scoate pălăria în fața tricolorilor. Mesaj pentru Rădoi

-->
Previous Neagoe își scoate pălăria în fața tricolorilor. Mesaj pentru Rădoi
Next INTERVIU PREMIUM Ei vor salva Dinamo: ”La AC Milan devii Ninja. Mie-mi place Iron Man”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *