Mattia Montini: ”Ne pun viața în primejdie” De ce apără totuși conducerea


Atacantul lui Dinamo, Mattia Montini, a explicat într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor de ce îi va fi greu să se descurce în România cu 500 de euro pe lună în perioada stării de urgență și explică de ce nu poate să judece conducerea.

”Nimeni nu vrea război, mai ales în vremurile acestea. Doar că noi, jucătorii, vrem să fim tratați corect. Fiindcă eu trebuie să plătesc chiria la apartament, altfel proprietarul mă dă afară din casă. Dacă mai pun la socoteală că trebuie să și mănânc sau să plătesc diverse chestii prin casă, depășesc cu mult suma aceea de 500 de euro pe care o garantează statul, prin șomaj tehnic.

Înțeleg că e o perioadă grea, dar să ne înțeleagă și pe noi. Putem să tăiem niște procente din salariu, asta da. Dar dacă rămânem pe acele sume de 500 de euro și după această lună, cluburile ne pun viața în primejdie.

Uite, o spun eu, străin în România! Toată lumea vorbește în mass-media că la Dinamo sunt întârzieri, că e rău, că bla bla bla. Eu sunt de un an și jumătate la Dinamo și nu mi-a fost niciodată frică că voi fi înșelat la bani. Da? Ok, au fost întârzieri, mai mereu, dar oamenii au fost cinstiți. Chiar dacă n-au plătit la termen, au plătit până la urmă”, a declarat Mattia Montini.

Citește și:

Un fotbalist important de la Dinamo se ia în gură cu politicienii: ”N-am auzit!”

Previous FOTO Document bombă primit de fotbaliști: Bogdan Bălănescu decide"
Next Mihalcea, dezvăluire despre moartea lui Hîldan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *