Mattia Montini lămurește situația: ”Iubesc fanii lui Dinamo. Asta vreau”


Mattia Montini e de un an și jumătate în România, a învățat limba noastră și a avut o perioadă excelentă în Ștefan cel Mare cu Rednic, dar ulterior a fost trecut pe linie moartă de către Dusan Uhrin. Italianul a explicat pentru FANATIK.ro care este scopul său în momentul de față având în vedere că-i expiră contractul la finalul lunii iunie.

”Am motivație în mintea mea. Vreau să repornesc bine, să joc bine, să găsesc o soluție bună pentru mine și pentru familia mea pentru viitor. Este cel mai important lucru. Mă simt foarte bine mental, fizic o să am nevoie de puțin timp, vreau să joc pentru Dinamo, cu acești suporteri. Îi iubesc! Nu sunt sigur că voi continua la Dinamo.

Vreau să rămân, dar cu condițiile mele! Trebuie să-mi îndeplinească niște condiții ca să rămân.

Am nevoie de un proiect. Dacă Dinamo îmi va oferi un nou contract, mă voi uita la condiții. Când am ajuns la Dinamo, era vorba de un salariu, dar acum situația s-a schimbat. Am jucat bine, am demonstrat că sunt un jucător bun pentru campionatul din România. Dacă vor dori să continui aici, vom discuta. Mi-ar plăcea să continui.

Citește și:

Ofertă din LaLiga pentru Omrani! Există și planul B

Previous Veste mare astăzi pentru dinamoviști: ”Am votat”
Next Programul ”câinilor” după 15 mai: ”Ne reunim”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *