Mattia Montini, într-un top IMPORTANT în străinătate


Dinamo a încheiat sezonul cum nu se putea mai prost, pe locul 9, cu o serie de jucători care și-au făcut bagajele și nu se vor mai întoarce la Dinamo. Totuși, venirea lui Mircea Rednic la Dinamo a coincis cu descoperirea unui atacant de TOP care să-l facă uitat pe Adam Nemec. Mattia Montini a venit în probe la echipă, fiind recomandat de Renzo Rossi și a reușit să se impună. A marcat 13 goluri în 23 de meciuri și este pe locul 3 în clasamentul golgheterilor din România.

Italienii n-au lăsat neremarcată performanța lui Montini. Jurnaliștii din ”Cizmă” l-au pus pe Mattia pe locul 5 într-un top al celor mai valoroși cinci jucători care evoluează în afara Italiei.

În top se mai află Graziano Pelle (33 de ani, Shandong Luneng Taishan), Vicenzo Grifo(26 de ani, Freiburg), Federico Piovaccari (34 de ani, Cordoba) și Davide Lanzafame (32 de ani, Ferencvaros).

”Este o mare recunoaștere, mai ales că numele meu este alături de niște jucători care sunt cu adevărat fotbaliști. Fiindcă eu sunt jucător de fotbal, dar ei sunt fotbaliști veritabili, care valorează milioane de euro. Îmi face plăcere să fiu comparat cu ei, chiar dacă sunt pe locul 6, dar este bine și așa”, a declarat Mattia Montini pentru Telekom Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Jucătorul care a demonstrat că e esențial pentru Dinamo poate pleca

-->
Previous Vine la Dinamo? ”Eu mi-am terminat contractul”
Next Dinamo vrea să cumpere doi tineri pentru regula U21. Cine sunt ei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *