Mattia Montini explică situația sa la Dinamo: ”Asta voi face”


Mattia Montini a fost vedeta lui Dinamo sezonul trecut. A înscris 13 goluri și mulți credeau că se poate bate cu șanse reale la titlul de golgheter cu George Țucudean, chiar dacă el venise în România în luna noiembrie 2018. Italianul explică ce se întâmplă acum cu el și ce planuri de viitor are cu Dinamo.

”Cu mine totul este bine. Am jucat, am avut mici probleme cu accidentările, mă simt bine la Dinamo, dar nu mă simt perfect din punct de vedere fizic. Când am revenit după prima accidentare, nu am avut posibilitatea de a juca, de a arăta ce pot.

Dar asta este fotbalul. Nu toți antrenorii îl iubesc pe Montini. Fiecare antrenor are ideile lui, pe care le respect. Respect deciziile lor și încerc să dau totul pentru a schimba situația în care sunt acum.

Este greu, pentru că anul trecut am înscris multe goluri, e greu să stau pe bancă. Am fost căpitan în primele 5 meciuri și nu e ușor să accept să stau pe bancă. Dar nu e o problemă. Cel mai important este să lupți pentru ceva. Dacă ai o mentalitate pozitivă, pas cu pas o să începi să joci.

Nu am nicio ofertă pentru moment și știu că Dinamo este într-o situație dificilă. Vreau să rămân. Dar pentru viitorul meu, pentru familia mea, dacă o să am o ofertă de nerefuzat, o s-o accept. Acesta este fotbalul. Dar în mintea mea simt că dacă o să rămân aici, va fi bine pentru cariera mea”, a explicat Mattia Montini.

Citește și:

VIDEO Perla lui Dusan Uhrin: ”A fost perfect”

-->
Previous VIDEO Perla lui Dusan Uhrin: ”A fost perfect”
Next S-A FĂCUT Transfer de ultimă oră la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *