Mattia Montini, dezvăluiri emoționante: ”Am plâns. Ar merita o statuie”


-->
Mattia Montini face niște mărturisiri emoționante din cariera sa de fotbalist. Care ar trebui să motiveze orice sportiv care vrea să ajungă să facă performanță. Totul în cadrul unui interviu fanatik.ro.

”Am început cu fotbalul pentru că tata este un mare fan al acestui sport. Eu sunt din Frosinone, care îşi trăieşte acum momentele de glorie având o echipă în Serie A. Este un orăşel cu 40 de mii de locuitori, în care toată lumea cunoaşte pe toată lumea. Tata m-a dus la o şcoală de fotbal care avea o colaborare cu AS Roma. O dată pe an, un antrenor de la Roma venea şi lua trei, patru copii pentru a-i duce în probe.

La prima mea probă de acest fel am fost ales imediat. Aveam 8 ani. Din păcate, eram prea mic ca vârstă. Între Frosinone şi Roma sunt vreo 90 de kilometri şi familia mea nu putea să mă ducă şi să mă aducă în fiecare zi. Au decis atunci să mă ţină sub observaţie. Apoi, de la 10 ani, de trei-patru ori pe săptămână, mama mă ducea şi mă aducea de la Roma. Ar trebui să îi fac o statuie pentru ce a făcut pentru mine. Am schimbat patru maşini în cei patru ani în care am făcut naveta zi de zi.

Anul trecut a fost unul dintre cei mai grei din viaţa mea, am trecut printr-o perioadă foartă urâtă. M-am simţit singur, aveam doar familia care mă ajuta… Mă simţeam singur în profesia mea, mă simțeam inutil, nu puteam face nimic. Nimeni nu mă putea ajuta. Am primit oferte de-a dreptul jignitoare din Italia, iar un fotbalist ca mine nu le putea lua în considerare. Au fost clipe când eram la pământ cu moralul, deşi nu m-am gândit niciodată să renunţ la fotbal.

Uneori, să plângi te ajută pentru că te eliberează de stres, pentru că ai ajuns la o anumită limită. Eu am plâns la viaţa mea, dar nu doar din cauza unor necazuri. Chiar înainte să vin la Dinamo, în timpul unei discuţii cu familia mea, am vărsat câteva lacrimi. Nu înţelegeam de ce am ajuns atât de jos, ce fac greşit, de ce nu se leagă lucrurile. După ce ai plâns, laşi lucrurile în urmă şi eşti din nou liber. Cum se zice în română: capul sus! Trebuie să crezi în ceea ce faci, pentru la un moment dat va veni şi norocul”, a declarat Mattia Montini.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV de la ziua lui Rednic. Mesajul jucătorilor

Previous VIDEO+FOTO Fanii lui Dinamo, spectacol pirotehnic în fața casei lui Mircea Rednic
Next Mircea Rednic, toate detaliile înainte de meci: ”Le-am făcut o promisiune”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *