Mattia Montini dezvăluie PLANUL lui Rednic. De ce nu mai iese prin Bucureşti


Mattia Montini crede că Dinamo va ajunge campioană la anul. Și a dezvăluit planul lui Rednic din vară, când echipa se va pregăti să devină din nou campioană.

”Nivelul nostru în 2019 e de play-off, hai să luăm în considerare doar rezultatele din acest an. Acum, ne îmbunătățim potențialul, echipa se va mai completa în vară pentru a fi gata să se bată pentru locul 1.

Eu cred că dacă Dinamo ar juca pentru locul 1, ar atrage multe mii de tiffosi la stadion. E mai motivant să auzi spectatorii că-ți scandează numele decât să asculți ce vorbesc între ei spectatorii. Obiectivul nostru personal este să facem ca rezultatele să fie atât de bune încât cu fiecare meci să vină mai mulți oameni să ne vadă”, a declarat Mattia Montini într-un interviu pentru gsp.ro.

El a explicat de ce nu se mai plimbă pe străzile din București cu prietena sa.

Foarte simplă. Stau acasă cu prietena, cu cățelul, la TV, la Netflix, mai ieșim la un mall, dar nu prea mult. De ce? Aici, în București, jucătorii lui Dinamo sunt priviți ca potențiali campioni. Nu poți să ieși când ești pe 9 sau pe 11. Ieși când ești pe 1, corect? Mulți te văd, pot comenta, „uite, l-am văzut pe Montini acolo, după un meci nereușit”, nu e normal. Și atunci evit. Așa e și în Italia, ca nivel al comentariilor, al așteptărilor”, a declarat Mattia Montini.

”Dacă mi-aș spune: „Trebuie să dau gol diseară” sau „Îmi propun 10 goluri în 10 meciuri”, nu aș reuși niciunul, n-aș marca. În cariera mea, mica mea carieră, am realizat că dacă ești disperat să marchezi, n-o să reușești. Golul vine singur! Prefer să nu stau să fac calcule. Vreau să-mi ajut echipa mereu cu un gol, cu o pasă” Mattia Montini, atacant Dinamo

Citește și:

De ce clienții au încredere în Betano, noul partener doardinamo.ro

-->
Previous Negoiță a găsit cumpărător: ”Atât îi dau pe Dinamo acum”
Next De ce clienții au încredere în Betano, prezent și pe doardinamo.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *