Mattia Montini dă speranțe dinamoviștilor. Condiția ca să continue


Mattia Montini s-a despărțit oficial de Dinamo, dar este posibil ca totul să fie doar provizoriu. În funcție de cine va prelua acționariatul majoritar al echipei, italianul s-ar putea întoarce în Ștefan cel Mare. Montini este dorit de Rednic și dacă fanii din Program DDB ar reuși să ia pachetul majoritar, atunci acesta s-ar putea întoarce.

”Vorbesc în fiecare zi cu şefii clubului despre un upgrade la situaţia mea. Dacă Dinamo mă vrea, poate să îmi propună un nou contract, dar în acest moment nu am primit nimic de la club. Vorbesc cu Bogdan Bălănescu, avem o relaţie bună şi am spus că dacă voi primi o ofertă bună, o să putem să stăm de vorbă şi poate chiar să prelungim.

În acest moment nu am luat încă în calcul alte oferte. Dacă situaţia rămâne în felul care este acum, Dinamo nu poate să îmi propună un nou contract pentru că nu ar avea bani pentru un nou contract. Zilele următoare vom ştii ce se va întâmpla la Dinamo, poate cu proprietari noi, cu buget nou. Oricum, noi vorbim zilnic.

Vreau să spun că în această situaţie nu pot să rămân. Am şi eu familie şi la modul în care arată acum lucrurile, dacă nu se schimbă ceva, nu pot să rămân”, a declarat Mattia Montini pentru Fanatik.

Citește și:

Hotel Iceberg, alegerea perfectă dacă-ți petreci concediul la Balcic

Previous Bogdan Bălănescu și prietenii: ”Îmi pierd serviciul”
Next Giani Kiriță se teme pentru Dinamo: ”Se anunță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *