Măsuri importante la Dinamo în această perioadă


Dinamo este în acest moment pe locul 10 în Liga 1 dacă s-ar îngheța clasamentul. Dar dinamoviștii speră că se va juca campionatul până la capăt și că vor reuși să obțină o poziție mult mai bună. Pentru asta, Adrian Mihalcea a luat câteva măsuri importante.

”Toţi jucătorii străini au fost înştiinţaţi să rămână la Bucureşti. Nu contează dacă au vrut sau nu să plece. În acest moment, toţi jucătorii străini sunt în Bucureşti şi asta pentru a evita orice fel de problemă, nu numai de carantină. Carantină puteau să aibă şi în ţările unde se duceau ei, iar perioada de carantinare, pentru ei, era mult mai mare. Sunt ferm convins că au o oarecare teamă, dar teamă o avem şi noi, cei care stăm la noi acasă.

Am decis să îi lăsăm pe băieţi liberi pană pe 16-17 aprilie. Suntem în contact cu ei, dacă se schimbă ceva, îi anunțăm. Le-am dat program de antrenamente şi i-am rugat să aibă grijă în primul rând de sănătatea lor. Dacă au cum să respecte programul dat, este şi de interior, şi de exterior, este super. Aşteptăm să vedem cum evoluează situaţia asta de criză”, a declarat Adrian Mihalcea.

Citește și:

Previous Victorie pentru Negoiță. Acum poate vinde mai ușor clubul
Next U Cluj-Dinamo se joacă. Și tu poți participa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *