MĂSURI Cum vor șefii lui Dinamo să evite alte episoade bahice


Faptul că Dinamo a ajuns pe locul 7, în afara play-off-ului, nu este atât de grav în ochii conducătorilor de la Dinamo decât motivul pentru care s-a ajuns în această situație. Iar acum ca toată lumea să-și spele păcatele, au pus totul pe cartea beției de la Piatra Neamț, când patru jucători (n.r. Filip, Nedelcearu, Dudea și Costache) au stat până la dimineața și au consumat băuturi alcoolice în ziua meciului de Cupă cu Aerostar Bacău.

Iar măsurile nu au încetat să apară. Jucătorii au fost ieri informați de cuantumul amenzilor. Cei patru au fost informați că vor avea de plătit câte 3.000 de euro amendă, iar Hanca jumătate deoarece s-a băgat la somn la ora 1 noaptea.

Începând de săptămâna asta, fotbaliștii își vor schimba colegii de camere, pentru a nu mai exista nici ”bisericuțe”. Iar organigrama nu se va mai modifica în funcție de micile dorințe ale unora. ”E lege, altfel se trece la sancțiuni”, au comentat oficialii pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor. Iar amenda nu e mică, 1000 de euro.

Iar jucătorii vor fi de acum controlați periodic în camere. ”Măcar să simtă rușinea de a fi urmăriți de acum”, au mai spus șefii dinamoviști.

Citește și:

Dan Cucu are încă nevoie de noi. Acum e mai simplu să-l ajutăm

-->
Previous S-A FĂCUT LUMINĂ De ce Filip este în cădere liberă
Next Încă o problemă MARE pentru Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *