Marius Șumudică, noi înțepături la adresa lui Mircea Rednic: ”Vă spun sincer”


Antrenorul lui Al-Shabab, Marius Șumudică, nu ratează nicio ocazie să-l înțepe pe Mircea Rednic, mai ales că e și pe val în Arabia Saudită. Formația sa tocmai a câștigat cu 4-1 cu Al Feiha.

„Am crezut că ține la glumă, dar am început să ne atacăm de-a lungul timpului și nu are rost să mai glumesc. Din punctul meu de vedere, e un antrenor bun, știu ceea ce poate să facă. Cred că are ochi la jucători și, dacă are mână liberă, va trebui să răspundă pentru rezultatele echipei Dinamo.

Fără niciun fel de răutate, dar ceea ce mă surprinde e că, după ce a plecat Mircea Rednic, Al-Faisaly nu a pierdut niciun meci! Echipa a făcut niște rezultate incredibile după ce a plecat el. Dar nu fac niciun fel de aluzie despre Rednic. Vă spun sincer că ceva s-a întâmplat acolo: erau în coada clasamentului, iar după ce a plecat Rednic nu a mai pierdut niciun meci și a început să urce în clasament”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

Al-Shabab se află pe locul 3 în Arabia Saudită, cu 32 de puncte, în timp ce Al-Faisaly, fosta formație a lui Mircea Rednic, se află pe locul 7, cu 24 de puncte, având 10 meciuri consecutive fără înfrângere.

Citește și:

Dinu, semnal de alarmă: ”Așa se distruge Dinamo”. Ce l-a deranjat

-->
Previous Dinu, semnal de alarmă: ”Așa se distruge Dinamo”. Ce l-a deranjat
Next SUPER TRANSFER pentru Dinamo. Promovat de Mourinho și în TOP 50 din LUME

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *