Marius Șumudică, declarație de senzație despre Dinamo: „N-am văzut așa ceva”


Marius Șumudică a vorbit astăzi despre fotbalul românesc și consideră că serialul vânzării lui Dinamo este peste cele de pe Netflix.

„Este tragic ce se intampla si daca nu vom trage linie, nu stiu ce se va intampla cu fotbalul de la noi. In Turcia e bine, Erdogan e numarul 1 pentru cum se implica in fotbal. Hagi spune foarte bine ceea ce spune, atata timp cat nu se vor implica autoritatile in sportul romanesc, nu vom mai avea rezultate. Liga trebuie sa opreasca banii de salarii pentru jucatori si angajati. E jalnic ce se intampla.

Trebuie pus piciorul in prag. Incepe campionatul: ba frate, care e bugetul de salarii? Ai banii astia? Nu, adio. Urmatoarea.

La noi se mai poate, nu isi iau jucatorii si antrenorii bani de luni de zile. Hai sa ii ajutam cu totii, sa tragem un semnal de alarma. Hai sa ii ajutam sa isi desfasoarea activitatea in conditii normale.

La Dinamo de ce nu vine nimeni cu bani? Daca ma uit pe Netflix, apare episodul Dinamo de 6 luni. Ba vine spaniolul, ba vine arabul, ba vine pasa. N-am vazut in viata mea”, a declarat Marius Sumudica la PRO X.

Citește și:

Un nou conflict româno-maghiar. Vezi ce interdicții ne-au pus vecinii

-->
Previous ULTIMA ORĂ Un afacerist cu o avere de peste 150 de milioane de euro vrea să cumpere Dinamo
Next Prima reacție a lui Mohammad Murad despre preluarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *