Marius Niculae și Ionel Dănciulescu au făcut spectacol la Old Boys. Cine a câștigat turneul de la Ploiești


Turneu mare astăzi la Ploiești de Old Boys. Echipa lui Dinamo din care au făcut parte Ionut Lupescu (căpitan), Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Marius Niculae, Iulian Mihăescu, Ionut Badea, Andrei Margaritescu, Daniel Iftodi, Tibor Selymes, Gabriel Raduta si portarii Adrian Neagu si Dan Chilom, au jucat patru meciuri de foc în orașul prahovean și au ajuns în finală pe care au pierdut-o la loviturile de departajare.

Turneul a început cu un derby pentru ”câini”, cel cu Steaua, scor 1-1, în care a marcat Marius Niculae în ultima secundă. Dinamo a reușit apoi să învingă Rapid, scor 1-0, printr-un gol marcat de Ionuț Badea.

Ciprian Marica și Ionel Dănciulescu au marcat în meciul cu Naționala Artiștilor, câștigat de ”câini” cu 2-1. Din păcate, în finala cu Petrolul Ploiești, trupa de Old Boys a clubului din Ștefan cel Mare a fost condusă din minutul 5, a reușit să egaleze după pauză după o centrare a lui Dănciulescu deviată în proprie poartă de unul dintre fundașii prahoveni, Marius Niculae a marcat în startul reprizei a doua, însă ”câinii” au fost egalați în ultimul minut al meciului și au pierdut finala la loviturile de departajare, 2-2, 4-5.

-->
Previous Unde au mers astăzi Mutu și Burleanu. Fostul director general al lui Dinamo a impresionat NEGATIV
Next Un fost dinamovist a înscris în România-Israel. Ce spunea acesta despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *