Marius Niculae s-a implicat la Dinamo! ”M-am săturat”


Marius Niculae s-a săturat de situația de la Dinamo și pune osul la treabă și în slujba clubului din Ștefan cel Mare. El deja și-a ales o nouă meserie în fotbal, de care nu se poate despărți nicicum. De un an de zile el s-a apucat de impresariat, dar primul transfer perfectat este cel al lui Marco Ehmann (17 ani) la Dinamo.

„M-am apucat de impresariat. Mă axez pe jucători tineri, cu personalitate. Din păcate, în România lipsesc cu desăvârșire. Marco Ehmann este primul transfer pe care l-am făcut. A venit gratis. Florin Bratu l-a dorit foarte mult pe acest jucător”, a declarat Niculae la TV Digi Sport.

hotel iceberg balcic-->

„Se vindeau și pe vremea mea jucători, dar atunci existau mereu înlocuitori. Acum nu vine nimeni în schimb, au doar soluții low-cost. M-am săturat de „New Dinamo” și de așa numitele proiecte pe termen lung. I-au adus pe Torje și Palic, doi jucători de mare valoare, dar nu sunt pregătiți sută la sută. Sunt dezamăgit. Nu e normal ca un club ca Dinamo să se bată pentru salvarea de la retrogradare. Nu cred că s-a mai întâmplat asta vreodată.” Marius Niculae

Previous Adrian Mutu are probleme medicale. Vezi cu ce se confruntă de mult timp
Next Dialog SAVUROS între Mutu și Marica despre Răzvan Raț

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *