Marius Niculae s-a implicat la Dinamo! ”M-am săturat”


Marius Niculae s-a săturat de situația de la Dinamo și pune osul la treabă și în slujba clubului din Ștefan cel Mare. El deja și-a ales o nouă meserie în fotbal, de care nu se poate despărți nicicum. De un an de zile el s-a apucat de impresariat, dar primul transfer perfectat este cel al lui Marco Ehmann (17 ani) la Dinamo.

„M-am apucat de impresariat. Mă axez pe jucători tineri, cu personalitate. Din păcate, în România lipsesc cu desăvârșire. Marco Ehmann este primul transfer pe care l-am făcut. A venit gratis. Florin Bratu l-a dorit foarte mult pe acest jucător”, a declarat Niculae la TV Digi Sport.

„Se vindeau și pe vremea mea jucători, dar atunci existau mereu înlocuitori. Acum nu vine nimeni în schimb, au doar soluții low-cost. M-am săturat de „New Dinamo” și de așa numitele proiecte pe termen lung. I-au adus pe Torje și Palic, doi jucători de mare valoare, dar nu sunt pregătiți sută la sută. Sunt dezamăgit. Nu e normal ca un club ca Dinamo să se bată pentru salvarea de la retrogradare. Nu cred că s-a mai întâmplat asta vreodată.” Marius Niculae

-->
Previous Adrian Mutu are probleme medicale. Vezi cu ce se confruntă de mult timp
Next Dialog SAVUROS între Mutu și Marica despre Răzvan Raț

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *