MARIUS NICULAE S-A ÎNTORS LA DINAMO Detalii


Într-o perioadă în care echipa de fotbal este într-o situație fără precedent, ajunsă la doar 2 puncte de ultimul loc, dar după înjumătățire rămânând doar la un singur punct peste lanterna roșie, clubul sportiv vine cu o veste uriașă pentru fanii acest club: revenirea lui Marius Niculae acasă, în familia Dinamo.

„O nouă achiziție de marcă la Academia de Fotbal CS Dinamo. Celebrul fotbalist Marius Niculae, un dinamovist pur-sânge, se alătură staffului tehnic al academiei noastre, cu atribuții în zona antrenamentelor individualizate.

Născut pe 16 mai 1981, Marius Niculae este una dintre emblemele fotbalului dinamovist din ultimii 25 de ani. La 22 noiembrie 1996, el a devenit al treilea cel mai tânăr jucător care a debutat în Divizia A, la 15 ani și 190 de zile. La 21 ianuarie 2000, Niculae a fost pentru prima dată selecționat la echipa națională. A debutat cu Letonia, meci în care a și marcat. La Dinamo a jucat timp de 10 ani, în trei perioade distincte. A mai jucat la Sporting Lisabona (Portugalia), Standard Liege (Belgia), Mainz (Germania), Inverness (Scoția), în China și Ucraina, dar niciodată nu a uitat de unde a plecat. Inima lui este în Șoseaua Ștefan cel Mare, motiv pentru care s-a alăturat proiectului nostru.

Jucători Academiei de Fotbal C.S. Dinamo vor beneficia săptămânal de ședințe de individualizare susținute de Marius Niculae. Suntem convinși că marele atacant dinamovist le va insufla tinerilor jucători spiritul de luptă și sacrificiu.” – se arată în comunicatul oficial al C.S Dinamo.

Citește și:

Un nou gest INCREDIBIL făcut de Dănciulescu

Previous Șerdean a prins glas și amenință: "Vor plăti"
Next Un fost campion crede că Dinamo va retrograda: „N-o mai salvează nimeni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *