Marius Niculae: ”Nu mi se pare normal să plece jucători”


Fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, a vorbit despre situația actuală de la echipa din Ștefan cel Mare pe care nu o privește în acest moment cu ochi buni. Plecările lui Azer Busuladzic și Juan Albin trebuie înlocuite repede cu jucători de valoare dar și unii care s-ar adapta foarte repede în cadrul echipei.

Eu cred că antrenorul ştie cle mai bine. Probabil că nouă nu ni s-au dat toate informaţiile. Contra este acoperit şi cred că problemele sunt mult mai complexe decât faptul că Albin a lipsit de la un singur antrenament. Eu cred că sunt alte motive. Albin este un jucător care poate să facă foarte uşor diferenţa în campionatul nostru, un foarte bun marcator de lovituri libere. Eu cred că sunt alte motive. Eu ştiu că Cosmin ţine foarte mult la disciplină şi nu contează cum îl cheamă pe acel jucător. Eu aşa cred! A fost vorba de un act de indiciplină.

Nu mi se pare normal să plece jucători în timpul campionatului. Trebuie să fi acoperit pe acele posturi cu jucători de aceeaşi valoare. Dinamo trebuie să se întărească foarte mult. Să ne uităm la CFR că s-a întărit şi se luptă la titlu. Steaua a început mai prost, dar a arătat că poate să îşi revină cu Sporting.

Cât timp am fost eu la Dinamo domnul Negoiţă nu a venit în vestiar, nu a impus niciun jucător şi nu s-a implicat. Eu nu cred că domnul Negoiţă s-ar băga peste Contra pentru că ar pleca imediat. Eu cred că Nemec şi Hanca se aşteptau să plece în această vară şi de asta nu mai au concentrarea de anul trecut, atunci când făceau diferenţa. Mie mi-a plăcut atitudinea jucătorilor din meciul cu CFR, dar nu şi în meciul cu CSM Poli Iaşi”a spus Marius Niculae pentru Digi Sport.

Citește și:

Ce crede Marica despre viitorul lui Contra la Dinamo

-->
Previous Busuladzic și-a găsit imediat echipă
Next Ce crede Marica despre viitorul lui Contra la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *