Marius Niculae îl contrazice pe Lobonț


Dinamo și Rapid se vor întâlni duminică seară, de data aceasta la Mioveni.

Meciul se va juca la doar 2 săptămâni după derby-ul spectaculos de pe National Arena, terminat la egalitate 1-1, acolo unde fanii au avut un aport foarte important.

Fostul mare portar al Naționalei, dar și al celor 2 rivale, consideră că meciul din prima etapă din play-out nu este nicidecum un derby, ținând cont de pozițiile din clasament.

„Rapid – Dinamo, derby? E în play-out. Astăzi, din punctul meu de vedere, nu este un derby, ținând cont că ambele echipe joacă în play-out.

Răspunsul meu este valabil astăzi. Dacă în viitor, cele două echipe reușesc să urce și să se întoarcă unde le e locul, putem vorbi din nou de un derby. E ușor să zicem că Rapid – Dinamo sau Rapid – FCSB sunt derby-uri, că așa am crescut cu toții. Ne e dificil să acceptăm că în momentul de față nu sunt derby-uri”, a declarat Lobonț.

Marius Niculae îl contrazice

„Va fi derby, indiferent pe ce poziții se află cele două echipe. Din nefericire, nu se va juca cu public. Sunt cele mai frumoase galerii și făceau un spectacol foarte frumos. Se putea și mai rău, dacă nu exista această problemă la Mediaș, probabil era mult mai gravă situația. Nu ne bucurăm de răul altuia, dar a fost un as din mânecă.

Nu știu dacă vor reuși în aceste meciuri să treacă peste două echipe, va fi foarte, foarte greu. S-au schimbat și jucătorii, de asta este și situația care este. Dacă mă uit la ultimele meciuri, nu au avut constanță în joc. După meciul cu Cluj, am fost total dezamăgit de atitudinea echipei”, a declarat Marius Niculae pentru GSP.

Dacă nici Rapid – Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci mai e? Normal că este, o să vedeți pe teren dacă e derby sau nu.

– Cristian Săpunaru, căpitan Rapid

Citește și:

Ciolacu: „Trebuie, dar fără a suprima”

Previous O nouă soluție pentru Uhrin în atac
Next Uhrin nu a semnat: „Poate mă întorc înapoi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *