Marius Niculae: ”Dinamo are viitor”


Marius Niculae a asistat în această după-amiază la finala Under 17 între Dinamo și CS U Craiova (2-3). „Săgeată” a pătimit pentru elevii lui Sorin Bucuroaia și a anunțat că va veni și la partida de sâmbătă, de la ora 13:00, de pe stadionul Juventus, când Dinamo U19 va juca împotriva Viitorului U19 în finala campionatului.

”Am venit ca suporter al lui Dinamo, ca agent mă duc mai mult pe afară. Are echipa viitor, sunt câțiva jucători interesanți, din nefericire au pierdut o finală. Craiova astăzi a jucat mult mai bine, trebuie să recunosc, sper ca mâine jucătorii lui Bratu să câștige finala cu Viitorul.

Vom vedea mâine dacă sunt sau nu jucători care merită să vină la echipa mare. Dinamo a fost cam echipa care a produs cel mai mult jucători din propria pepinieră și au ajuns să fie transferați pe sume importante. Asta e rețeta și Hagi văd că o implementează foarte bine, câștigând și campionatul”, a declarat Marius Niculae.

Fostul număr 9 al lui Dinamo nu crede că CFR-ul este principala candidată la titlu sezonul viitor chiar dacă clujenii au anunțat că au buget de 8 milioane de euro și tocmai l-au pus pe Dan Petrescu antrenor.

”Până nu vedem ce face CFR-ul nu putem să spunem că e favorită. Doar din vorbe au fost mulți care au spus că fac și dreg și uite că Viitorul a ieșit campioana României cu un buget destul de mic și cu niște jucători tineri. Eu cred că Dinamo e favorită, normal”, a declarat ”Săgeata”.

Citește și:

VIDEO Băiețelul lui Adrian Mutu joacă fotbal la doar 6 săptămâni

 

Previous Sergiu Hanca: "Dinamo e favorită la titlu"
Next VIDEO Băiețelul lui Adrian Mutu joacă fotbal la doar 6 săptămâni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *