Marius Nicolae: ”Asta încerc”


Noul manager sportiv al dinamoviștilor, Marius Nicolae, adus prin intermediul DDB, a vorbit despre ce încearcă să facă la Dinamo. Jerry Gane a dezvăluit aseară că se lucrează la trei transferuri de jucători.

”Îmi pare rău că ne vedem în condițiile astea triste. Ieri s-a semnat contractul și mă bucur foarte mult că am semnat cu Dinamo. Vorbim de Dinamo, care este cel mai mare club din România, fără să exagerăm, și pentru suporetrii minunați, pentru ce înseamnă istoria lui Dinamo. Nu ai cum să stai acasă și să nu dai o mână de ajutor dacă ți s-a cerut lucrul acesta.

Încerc prin experiența mea și prin ceea ce am acumulat în anii în care am lucrat, și în România, și în străinătate, să ajut la redresarea situației. Eu cred că încă se mai poate. Trebuie să fim pozitivi.

La nivel mental nu e o situație foarte bună. Băieții își doresc să rămână la Dinamo, chiar dacă negativismul este promovat. Situația nu este chiar așa, băieții își doresc să rămână, dacă nu își doreau puteau să plece de mult, cum au plecat și spaniolii.

Avem discuţii cu jucătorii care vor să rămână, împreună cu suporterii. Vrem să se plătească banii la zi, de acum înainte. Clar o să aducem jucători. Sunt posturi deficitare în momentul de faţă, încercăm să ne mişcăm foarte repede.

Urmărim deja jucători. Dar ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că a ajuns în AS şi în Marca faptul că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar sunt sigur că putem să mergem înainte”, a declarat Marius Nicolae.

Citește și:

Dinamo are viitor: ”Trebuie încurajat”

Previous Dinamo are viitor: ”Trebuie încurajat”
Next Juan Camara, mesaj emoționant de despărțire: ”Mulțumesc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *