Marius Mitran: „Sunt lucruri care se leagă!”


Dinamo pare să-și revină după o perioadă grea, iar Marius Mitran dă de înțeles că fanii au motive să fie optimiști pentru parcursul în Liga 2. Invitat la ProSport Live, Mitran a sesizat că sunt „lucruri care se leagă” la un club care se pregătește de primul sezon în al doilea eșalon al fotbalului românesc.

Vlad Iacob a fost numit în locul lui Iuliu Mureșan ca administrator special, iar acesta i-a oferit imediat postul de antrenor principal lui Ovidiu Burcă.

Invitat în emisiunea moderată de Victor Vrînceanu, Marius Mitran a remarcat lucrurile bune care se întâmplă la Dinamo, care ar putea să-și rezolve în curând și problemele financiare.

„Ce se întâmplă în aceste zile pare mult mai articulat, cu cap, bine făcut. Arată bine, vine și Florin Marin. Nu va fi ușoară această promovare. Burcă nu e antrenor rău și are trecut dinamovist. Vine și sponsorul. Sunt niște lucruri care se leagă. Nu mi-e foarte clar cine mai intră pe teren, dar mai este timp. Liga a doua ar putea să-l ajute pe Bani. Atanas Trică a fost dat împrumut la Steaua și face furori. E jucătorul numărul unu în meciurile de pregătire”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

„Lotul trebuie să fie reformat, restructurat, ăsta este un lucru clar. Apoi, condițiile de pregătire trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Fără aceste două lucruri, oricât de iscusit ar fi un antrenor, nu are nicio șansă. Chiar și ieri Vlad a discutat cu domnul Negoiță, ne-a asigurat de tot ajutorul dumnealui, de tot sprijinul. Cred că de luni lucrurile vor intra într-o normalitate cu privire la baza de pregătire de la Săftica”, a declarat Ovidiu Burcă, noul antrenor al lui Dinamo.

Citește și:

Rareș Bogdan nu și-a impresionat soția de la început: ”Aveam mustață”. Socru foarte bogat

Previous Dinamo, aproape de a evolua pe un alt stadion
Next Mihăescu supărat pe conducerea clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *