--> -->

Marius Avram iese la atac: ”S-a depășit o linie roșie”


-->
Marius Avram a comentat greșelile de arbitraj de la meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, 1-0. Fostul cental s-a arătat extrem de dezamăgit de erorile produse dar și de amenințările primite ulterior și consideră că CCA ar trebui să intervină până nu va fi prea târziu.

”În acest moment nu mai vorbim despre greșeli de arbitraj, nu mai vorbim despre sport. S-a depășit o linie roșie și din acest moment lucrurile au luat-o într-o direcție total greșită. Să spunem că, în ultima vreme, greșelile de arbitraj în campionatul nostru au atins un nivel fără precedent…S-a ajuns de la violență fizică la amenințarea familiilor arbitrilor, la faptul că, în fața casei, arbitrii au mașini de poliție sau plângeri penale în urma amenințărilor primite.

Cred că cei de la CCA trebuie să aibă o intervenție promptă în susținerea arbitrului și toate autoritățile trebuie să manifeste toleranță 0 pentru astfel de manifestări până nu este prea târziu.

Ca să ne permitem o glumă amară în situația asta, iată că după 7 ani în care avem un președinte grec am ajuns să vorbim despre situații pe care le-am văzut numai în Grecia, în care sunt amenințați arbitrii. Acolo, în Grecia, se puneau bombe sub mașinile arbitrilor, le erau amenințate casele și uite că ajungem și noi în aceeași situație”, a declarat Marius Avram pentru sport.ro.

Citește și:

O nouă soluție pentru atacul lui Dinamo

-->
Previous O nouă soluție pentru atacul lui Dinamo
Next Portretul lui Joseph Akpala Video

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.