Marius Avram acuză greșeli de arbitraj în derby


-->

Derby-ul CSA Steaua-Dinamo s-a terminat 2-0, dar Marius Avram a vorbit despre greșelile de arbitraj și consideră că golul 2 trebuia anulat.

Denis Oncescu, portarul lui Dinamo, a executat greșit o lovitură liberă din propriul careu. A trimis o pasă neglijentă spre spaniolul Gorka Larrucea. Pus într-o situație foarte dificilă, ibericul a bâlbâit balonul, iar Chipirliu a interceptat și a trimis în poarta goală, a doua oară în această seară.

Conform regulamentului menționat de Marius Avram mai jos, reușita ar fi trebuit anulată, pentru că atacantul Stelei n-avea voie să stea în careu și să joace mingea în momentul executării loviturii libere de către Oncescu.

„Golul doi al celor de la CSA Steaua a fost înscris în condiții neregulamentare. Având in vedere că lovitura liberă este din interiorul careului celor de la Dinamo şi atacantul de la CSA Steaua, care se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă, atacă adversarul și își dispută mingea, lucru nepermis de legile jocului, lovitura liberă ar fi trebuit repetată”, a declarat Avram, potrivit ProSport.

N-a fost singura fază controversată din derby. În minutul 53, la 2-0 pentru Steaua, Cătălin Țîră a fost tras de tricou în mod evident de Alexandru Sabău, stoperul gazdelor. Circumstanțe de penalty, însă „centralul” George Găman a lăsat jocul să continue.

”Cred că e o ținere ușoară. Fazele de tipul ăsta nasc controverse, tricoul e întins, dar contează dacă tragerea de tricou îi provoacă sau nu căderea. În aceste cazuri, înclin să dau credit arbitrului”, a declarat Marius Avram, la „Digi Sport Special”.

Găman nu a dictat penalty pentru Dinamo nici în minutul 88, un alt duel Țîră – Sabău. Contactul la nivelul picioarelor nu a fost considerat suficient de „centralul” din Craiova pentru a indica punctul de la 11 metri.

Citește și:

Dana Nălbaru, „roaba lui Iisus”: „Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea”

Previous Sentimente aparte de neputință în Ghencea
Next Ovidiu Burcă a răbufnit: ”Cel mai prost manager”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *