Mario Nicolae: „Vom reuși să facem un parteneriat de mare, mare anvergură”


Dinamo are meci în această seară la Mediaș, împotriva lui Gaz Metan. Orice rezultat înafara victoriei ar însemna dezastrul pentru dinamoviști, căci pot cădea chiar pe ultimul loc la sfârșitul etapei.

Digi Sport anunță că suporterii și conducerea lui Dinamo pun la cale „un proiect de mare, mare anvergură”. Aceștia pregătesc lansarea unui serial de tip documentar, care va prezenta eforturile fanilor de a salva clubul.

Anunțul a fost făcut de Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo. El a oferit drept exemplu Sunderland și Boca Juniors. Acestea au apelat la aceeași metodă în perioada recentă.

„Lucrăm la un proiect de foarte mare anvergură, împreună cu băieții din DDB. Încercăm să vedem dacă vom reuși să facem un parteneriat de mare, mare anvergură, așa cum au făcut Sunderland sau Boca Juniors, cu câteva episoade, urmând modelul acela.

Va fi legat de aportul acesta al programului DDB și al suporterilor, care iubesc această echipă necondiționat”, a spus Mario Nicolae, pentru digisport.ro.

„E clar că fiecare meci care trece în care nu aduni puncte va atârna greu în clasamentul final. Dar suntem încrezători că la fiecare meci putem să luăm lucrurile pozitive și vom putea să aducem puncte.

Și din discuțiile cu ei și cu staff-ul tehnic, chiar dacă se complică de la fiecare meci, suntem încrezători că din punctele rămase putem să sperăm că ne putem salva chiar și fără nevoia unui baraj”, a mai spus Mario Nicolae.

Citește și:

Betano devine partenerul principal al Ligii Naționale de Golf! Ciprian Marica va da lovitura de start în prima etapă

-->
Previous Danciulescu criticat în termeni DURI: „Care sunt rezultatele lui la Dinamo?”
Next Betano devine partenerul principal al Ligii Naționale de Golf! Ciprian Marica va da lovitura de start în prima etapă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *