--> -->

Mario Nicolae: „Trebuie să plece”


-->

După victoria de ieri a lui Dinamo, Mario Nicolae a ieșit din nou în presă și a discutat despre situația clubului, despre partida cu Chindia, dar și despre viitorul lui Deian Sorescu.

”Suntem foarte fericiţi. Mai avem un hop şi să dea Dumnezeu să salvăm echipa. În primul rând ne-am dori să nu pierdem. Ar fi senzaţional să câştigăm. Se creează aici o emulaţie frumoasă, la Tribuna 0, şi o presiune pe măsură. Chiar ne amuzam pe bancă, oare aici se poate juca cu 25% dintre spectatori pe stadion!? La toate meciurile fac presiune.

În primul rând să salvăm echipa, şi după aia vă daţi seama că nu avem foarte mult timp la dispoziţie. Şi sunt foarte multe lucruri de pus la punct. În acelaşi timp, dacă vom avea parte de susţinerea programului DDB şi al suporterilor, cum am avut-o până acum, cred că Dinamo poate să facă o figură frumoasă şi în sezonul următor.

Ne-am amuzat aseară. Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc, asta e clar”, a spus oficialul lui Dinamo pentru Telekomsport.

Citește și:

Traian Băsescu, nesatisfăcut de marea relaxarea: ”Am făcut-o praf”

Previous Toate calculele pentru ca Dinamo să ajungă la barajul pentru cupele europene
Next Secretul lui Andreas Mihaiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *