Mario Nicolae: „Trebuie să ne unim”


Dinamo se pregătește de duelul cu Academica Clinceni, un meci foarte important pentru ilfoveni care încă nu sunt matematic în play-off. Dinamo are nevoie de o victorie pentru a nu termina sezonul regulat pe loc direct retrogradabil.

Mario Niculae, managerul „câinilor” a vorbit pentru Fanatik despre probleme jucătorilor care sunt mai degrabă de nivel psihologic, nicidecum nu sunt probleme legate de calitatea acestora fotbalistică, considerând că Dinamo ar merita un loc mai sus decât cel ocupat în prezent.

„Este o problemă mare la nivel psihologic. Suferim pentru că nu avem constanță în evoluții. Am alternat evoluțiile bune cu multe evoluții modeste. Trebuie să ne unim ca grup pentru că noi ne dăm seama că nu asta este valoarea noastră. Jucătorii luați individual sunt mai valoroși decât locul ocupat de Dinamo în clasament.

Trebuie să muncim pe plan psihic pentru că este clar că există un blocaj. Vrem să ajungem să jucăm măcar finala Cupei României și un loc cât mai bun în play-out”, a spus Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, pentru Fanatik.

Citește și:

Mulțescu, negru de furie: ”Tranșam bătălia”. Optimist: ”A fost un cadou”

-->
Previous BOMBĂ Cortacero ar fi în București
Next Dinamo și-a luat atacant. A făcut astăzi vizita medicală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.