Mario Nicolae: „Sunt oameni de afaceri interesați”


Dinamo prezintă în continuare un interes mare în fotbalul românesc, în ciuda rezultatelor slabe din ultimii ani.

Mario Nicolae a declarat astăzi că sunt investitori dornici să investească la Dinamo, dar condiția ar fi să se scape de țeparii care nu au vrut decât să distrugă clubul.

”Ioan Andone nu avea cum să mintă. Tot ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimul an a fost ca o misiune imposibilă și spre bucuria celor care iubesc Dinamo, am reușit să salvăm echipa. Va fi foarte greu. În zilele ce vor urma, se va face o analiză amăununțită a celor care sunt implicați activi la Dinamo. Mă refer la programul DDB, la sponsori.

Săptămâna viitoare, vom afla mai multe în legătură cu viitorul lui Dinamo și despre felul în care vom continua. Se va face o analiză despre cum vom putea merge înainte sănătos. Sunt datorii foarte mari și spaniolii nu au făcut decât să distrugă acest club. Sunt datorii de sute mii de euro care s-au făcut într-o singură oră, printr-o singură semnare a unor documente.

Vom merge la Negoiță. Sunt oameni de afaceri din ce în ce mai interesați de Dinamo, pentru că au fost impresionați de ce s-a întâmplat în ultimul an. Peste două milioane de euro, strânși de suporteri. Este nevoie de o persoană potentă financiar care să susțină echipa. Vor să vadă mai întâi ce se întâmplă cu spaniolii. Aici este problema. Acești oameni sunt dispăruți, există doar în acte, nu există nicio comunicare cu ei”, a declarat Mario Nicolae, la Digi Sport.

Citește și:

Un fost acționar îl atacă pe Negoiță: „Ridicol”

-->
Previous Un fost acționar îl atacă pe Negoiță: „Ridicol”
Next Amical de lux pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *