Mario Nicolae: „Sunt jucători din străinătate care vor să vină la Dinamo”


Dinamo a învins astăzi cu 4-1 pe Ankara Keciorengucu în primul amical, autogol al turcilor, Sorescu, Mihaiu și Măgureanu punctând pentru ”câini”.

Managerul sportiv Mario Nicolae a prezentat pentru GSP cum se prezintă situația la zi din cantonamentul ”câinilor” de lângă Istanbul.

”Situația este calmă, profesionistă, iar jucătorii arată o predispoziție mare de pregătire. Avem condiții de top la antrenamente, două terenuri, după noi vin două formații din SuperLiga Turciei, Fatih Karagumruk și Adana Demirspor, sincer vă spun, sunt condiții spectaculoase.

Terenurile de antrenament sunt exclusiv la dispoziția noastră. Pe 26 iunie mergem la Istanbul, ne vom antrena după-amiază la baza lui Galatasaray de la Florya, apoi a doua zi este amicalul”, a povestit oficialul roș-albilor.

Jucătorii sunt cu mintea la antrenamente, nu la plecare! Da, sunt discuții inerente despre viitor, dar nu afectează cu nimic programul de pregătire sau implicarea în antrenamentele echipei.

Asta demonstrează că toți jucătorii au un caracter frumos, solid și chiar simt ceva pentru acest club. Puteau să aleagă alte opțiune pentru viitorul lor, dar au ales să continue”, a mai spus Nicolae.

Așteptăm să se miște ceva pe partea de interdicție, de aceea e nevoie de o replică de la TAS, și avem nevoie de de stabilitatea clubului. Eu sunt pregătit cu propuneri, alături de membrii staff-ului tehnic, să găsim jucători, să alcătuim un lot competițional. Interdicția la transferuri și stabilitatea financiară ne pun piedici, momentan. Adică dacă promitem 3 lei, să putem plăti 3 lei.

Îmbucurător este faptul că sunt jucători din străinătate care vor să vină la Dinamo și în condițiile actuale. Ceea ce înseamnă că Dinamo are greutate imensă, se confirmă că brandul acesta uriaș nu va muri niciodată. Totuși, anul acesta va fi și mai dificil, poate el va fi cel mai negru din istorie. Trebuie să construiești pe lipsuri mari”, a conchis Mario Nicolae.

Pe 1 iulie am antamat un amical la ora 18:00, la București, cu Unirea Slobozia, am discutat cu Adi Mihalcea. O să mai avem apoi alte trei amicale, așteptăm să vedem și țintarul competițional.
– Mario Nicolae, manager sportiv Dinamo

Citește și:

Cornel Dinu a râs de Ciprian Marica și Victor Pițurcă: ”Papagalii din Mato Grosso”

-->
Previous Ce se va întâmpla cu Mario Nicolae la Dinamo
Next Ultimele detalii despre echipamentul creat special pentru suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.