Mario Nicolae promite dezvăluiri: „Spun”


-->
Mario Nicolae este unul dintre cei mai contestați oameni de la Dinamo, culmea, cei mai aprigi fiind chiar oameni care au fost în Ștefan cel Mare și nu spaniolii care au dispărut total în ultima vreme din peisaj.

Am reușit să luăm 3 puncte după o perioadă de secetă cruntă. Am reușit să câștigăm după o lungă perioadă, chiar dacă în meciurile anterioare nu meritam să pierdem. Îi e greu și lui Dusan Uhrin, pentru că nici el, nici cei dinaintea lui nu au avut parte de un climat propice performanței.

Nu e ușor, încercăm să facem un grup unit, să-l susținem cu ce putem. Totul este pe drum bun, să sperăm că vom lega mai multe victorii.

Aveam nevoie de această victorie ca să rămânem în prima ligă. Noi ne dorim să ne salvăm direct, să evităm barajul. Pentru asta avem nevoie să legăm victorii. Dacă reușim să câștigăm următoarele meciuri, chiar dacă sunt foarte grele, putem spera că ne putem salva fără a ajunge la baraj. Echipele se vor motiva contra noastră. Eu știu realitatea din interiorul clubului, știu unde am venit și ce probleme sunt. Poate voi vorbi mai multe la vară și voi spune care sunt motivele pentru care sunt atacat.

Nu am făcut decât să vin cu experiența mea și să pun totul în folosul clubului, din prima mea zi aici. Eu le urez ”Sărbători fericite” tuturor celor care mă critică, nu doar celor care sunt alături de mine. Nu m-am așteptat să am parte de asemenea critici la Dinamo, și nemeritate. Mergem înainte și vreau să ajut clubul în cea mai grea perioadă din istorie. Este dureros, am ajuns să apar la o lună-două cu câte un comunicat.

Problema e mai grea, nu există comunicare. S-au dezis mulți de tot ce înseamnă Dinamo și promisiunile făcute, continuă să se prezinte prin străinătate ca fiind proprietarii clubului și că vor continua să investeasca milioanele promise. E dureros că noi, ca țară, nu reușim să ne unim.

Și-au bătut joc de un brand nașional și nimeni nu ia vreo măsură. Probabil de aceea își și permit luxul de a aștepta. În interiorul grupului nu există decât varianta de salvare”, a spus Mario Nicolae la ”Ora Exacta in Sport”.

Citește și:

Veste foarte bună pentru Uhrin în perspectiva echipei din meciul cu Viitorul EXCLUSIV

Previous Dinamo, prima victorie după 3 luni. S-au dezlănțuit câinii
Next Mutare importanta făcută de Dinamo pentru evitarea retrogradării

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *