Mario Nicolae: „Din ce în ce mai mulți oameni de afaceri interesați”


Mario Nicolae a oferit în această seară un amplu interviu la Digi Sport Special. Acesta a vorbit despre viitorul acestui club, despre posibilele transferuri, despre procesele dintre jucătorii spanioli și Dinamo și despre cum vor decurge negocierile cu actualii jucători.

„Se fac eforturi foarte mari, cum s-au făcut din vara trecută până acum, sau mai bine zis de când programul DDB și suporterii s-au implicat activ, dar din păcate se moștenește o situație foarte dificilă. Dacă ar fi fost un club curat, cu aportul suporterilor, cu alți bani din drepturile de televiziune, plus alți bani din sponsorizări, Dinamo ar fi putut să fie liniștită. Din păcate, vin tot felul de datorii vechi și atunci este greu să le ții pasul. Ca mesaj la adresa celor implicați în momentul de față la Dinamo, există un plan de continuitate. Asta se vrea. Asta s-a și dorit, asta mi s-a transmis și mie încă din sezonul trecut. Să încercăm să fim cât mai sus în clasament. Orice loc mai sus în clasament înseamnă o sumă de bani pentru bugetul sezonului următor.

Se fac eforturi foarte mari, există întârzieri față de jucători, față de staff, de oamenii care sunt în club, dar din ce văd eu zi de zi, sunt oameni care chiar fac eforturi foarte mari. Începând de la suporteri, de la programul DDB, care este incredibil, până la oameni de afaceri care sunt din ce în ce mai mulți și mai interesați. Este clar că până când nu se va clarifica situația investitorilor spanioli, lucrurile nu vor avansa.

Am conturat un program împreună cu staff-ul tehnic, ne reunim pe data de 15 iunie. Vom avea un program de cantonament, avem o listă de jucători. Discutăm zilnic cu potențiali jucători. Este adevărat că va trebui să discutăm și cu jucătorii care sunt sub contractul cu Dinamo. Nu este deloc ușor.”

Legat de negocierea cu actualii jucători: „E clar că trebuie prezentată situația reală a clubului. Nu ai cum să iți permiți să mai plătești asemenea salarii.” – a spus Nicolae pentru aceeași sursă.

Citește și:

Wave Resort Pomorie, exclusivist, luxos, dar accesibil. Se intră fără restricții de pe 27 mai în Bulgaria

-->
Previous Mario Nicolae consideră că totul a fost premeditat: „Este clar pusă la punct toată chestia”
Next Alexandru Răuță: „Nu mai putem continua așa”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.