Mario Nicolae, dezvăluiri de la Dinamo: ”Lucra după ureche”


Directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, nu a mai rezistat și a explicat de ce a fost de fapt dat afară Emil Ursu de la echipa a doua a clubului. Oficialul dinamovist s-a arătat foarte deranjat de faptul că Emil Ursu a pus în discuție numele nepotului lui Cătălin Hîldan.

”Ce mă doare cel mai mult este că l-a implicat pe Cătălin Hîldan în lucrul ăsta, pentru că el nu-și vede neputința lui și valoarea. Îți garantez că, dacă a plecat de la Dinamo, a plecat pentru valoarea pe care o are, nu pentru că i-a impus cineva. Asta i-a fost lui convenabil să spună, ca să iasă bine în fața lumii, să-și mai găsească un servici mâine-poimâine.

Dar, din ceea ce știu eu despre Emil Ursu și ceea ce am văzut de două luni de când sunt aici, era o pălărie prea mare pentru el să antreneze echipa a doua a lui Dinamo. Nu respecta nimic din ceea ce i se transmitea de la prima echipă. Peste tot în lumea asta, prima echipă este prioritatea numărul unu, apoi echipa secundă și centrul de copii și juniori, care este seva.

Am observat că el lucra după ureche și întotdeauna își făcea programul așa cum voia și nu-l interesa deloc ceea ce i se spunea de la prima echipă. S-a ajuns la foarte multe probleme din cauza acestui aspect, i se transmitea clar, cu sarcini precise de la prima echipă, ce număr de minute ar trebui să joace anumiți jucători care erau trimiși de la prima echipă. Niciodată nu respecta acest lucru.

”Să îl implici pe Cătălin Hîldan este cea mai mare mizerie”

Se decidea, încă de pe vremea lui Cosmin Contra și mai apoi cu ceilalți antrenori care au fost pe aici, ce jucători sunt trimiși la echipa a doua, ce jucători vin să se antreneze cu prima echipă, ce număr de minute ar trebui să aibă jucătorii trimiși la echipa a doua, iar el niciodată nu respecta acest lucru. Fapt care înțeleg că a adus și la accidentări, în trecut, tocmai pentru că nu respecta nimic din ceea ce i se spunea

Acum că vii tu și îl implici pe Cătălin Hîldan este cea mai mare mizerie pe care cineva poate să o scoată, să te folosești de un nume atât de important din istoria lui Dinamo și să lovești în nepotul lui Cătălin Hîldan și tot ce înseamnă familia lui Cătălin Hîldan, ca tu să-ți ascunzi incapacitatea și lipsa de valoare ca antrenor, spunând că s-au făcut presiuni la adresa ta și că de asta ai renunțat.

După aia și-a dat seama că de fapt nu stă în picioare motivul ăsta și a spus că a plecat pentru că nu și-a luat banii de șapte luni. Datoriile nu sunt de ieri de azi, sunt de pe vremea spaniolilor, nu cred că era singurul om care avea datorii la Dinamo”, a declarat Mario Nicolae pentru Prosport.

Citește și:

Marius Șumudică n-a mai rezistat: ”Înseamnă că nu poți”

-->
Previous Dinamo mai discută cu un atacant Exclusiv
Next Veste excelentă pentru Gigi Mulțescu. Un fotbalist de bază la antrenamente

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.