Mario Nicolae despre transferuri: „Se vorbește”


Mario Nicolae a venit la Dinamo într-o perioadă extrem de grea și a reușit deja să aducă câțiva jucători la echipa, dar face și toată treaba pe lângă ca team manager. Conducătorul a ieșit și a comentat ultimele atacuri la adresa sa și a jucătorilor.

Managerul sportiv Mario Nicolae a ținut să ia apărarea echipei, inclusiv a lui, fiindcă s-a ocupat de transferurile din 2021. Morsay a fost recomandat și de Dario Bonetti!

„Se vorbește de «gloabe». Nu e normal. Da, eu i-am adus pe unii dintre cei sosiți la Dinamo, în situații extrem de grele. Ce ușor jignim și împroșcăm noroi. Ar trebui să fie mai mult bun-simț, iar «câinii» adevărați nu se atacă între ei, mușcă din adversari. Eu zic să avem răbdare. Dinamoviștii trebuie să aibă încredere.

Pentru Morsay, am vorbit și cu colegul lui de la Chievo Verona, Vasile Mogoș, care ne-a dat referințe bune. Oameni de fotbal din Italia, care iubesc Dinamo, ne-au vorbit laudativ despre jucător. Fotbaliștii nu se înghesuie să vină la Dinamo după ceea ce au lăsat spaniolii în urma lor”, a comentat oficialul roș-albilor.

Citește și:

Explicație extraordinară a Pildei Talanților: ”E ca și cum l-ai pălmui pe Hristos”

Previous Marius Nicolae îi răspunde lui Prunea: ”Îi voi acționa în judecată fără să stau pe gânduri”
Next Cum este descris noul atacant de la prima echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *