Mario Nicolae despre jucător: „Situația delicată” Fotbalist: „Sunt cel mai bun”


Dinamo trebuie să-și întărească urgent lotul pentru a rezista în Liga 1 în acest sezon, fiind vizibil cu ochiul liber că jucătorii aduși în iarnă nu au dat randament, iar cei vechi par afectați de tot ce s-a întâmplat în ultima vreme în Ștefan cel Mare. Constantin Nica a cerut o șansă la Dinamo, dar rămâne de văzut dacă o va primi.

Marius Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru ProSport, despre situația lui Constantin Nica, cel care se antrenează alături de Dinamo, în această perioadă. Ultima formație pentru care a evoluat Constantin Nica (28 de ani) a fost FK Vojvodina, echipă de care s-a despărțit în vara anului trecut.

„Nu putem s-o numim probă. El a cerut permisiunea clubului să vină să se antreneze cu echipa, ca să-și vadă nivelul la care este. E o discuție foarte delicată, pentru că el este de foarte mult timp fără activitate, atât cu grupul, cât și la nivel de meciuri oficiale, chiar și amicale. Dinamo este într-o situație delicată sportiv și atunci nu știu dacă timpul ne va permite să facem un pas în acest sens. Vorbim de două luni de «foc» pentru noi. Nu pot să mă pronunț la ora asta, o să vedem în zilele următoare”, a declarat Marius Nicolae, pentru ProSport.

„Nu cred că există fundaș dreapta mai bun decât mine în România”

„Nu zic că la primul meci, la al doilea sau la al treilea sunt cel mai bun de pe teren, pentru că nu am mai jucat de atâta timp. Nu sunt Superman să zbor, dar dacă joc 4-5 meciuri, nu cred că există fundaș dreapta mai bun decât mine în România, vă spun sincer.

La 20 de ani, eram în formă, dar nu aveam experiență. Acum, am și experiență și formă. Eu cred că sunt mult mai ok decât eram la 20 de ani. Văd altfel fotbalul, văd altfel oamenii, știu să gestionez altfel lucrurile, am stat și eu lângă oameni de mare valoare în Italia”, spunea Constantin Nica, la ProSport Live, în urmă cu aproximativ un an.

Citește și

Borcea chiar ar putea reveni la Dinamo: “Cu alți oameni de afaceri”

-->
Previous Gigi Mulțescu, decizie în ceea ce-l privește pe Nemanja Petrovic
Next Contra: "Oameni de cea mai joasă speță. Am suferit"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *