Mario Nicolae despre Dusan Uhrin: „Să sperăm”


Mario Nicolae a comentat venirea lui Dusan Uhrin la Dinamo. Acesta speră să fie cea mai importantă mutare la Dinamo, chiar dacă el nu a fost implicat în discuții. Directorul sportiv al „câinilor” e convins că echipa se poate salva de la retrogradare.

„Să sperăm că va fi cea mai bună mutare până la finalul acestui sezon. E un an special, îi mulţumesc domnului Mulţescu pentru că a acceptat să vină la Dinamo, iar acum sper să reuşim să ne îndeplinim obiectivul cu Duşan Uhrin. Nu e uşor să convingi un antrenor să vină în momente grele, dar iată că a acceptat acum şi asta dovedeşte că vrea să facă treabă la Dinamo, cel puţin până la vară. Nu a avut nicio cerinţă specială.

După meciul cu Clinceni, când domnul Mulţescu a ieşit cu acea declaraţie în care a spus că simte că nu ar mai vrea să continue, au început discuţiile cu domnul Uhrin. Pot spune că a fost prima şi ultima variantă de pe lista noastră. Obiectivul lui Uhrin este să rămânem în prima ligă. Fotbalul e plin de surprize. Nu ai niciodată o certitudine, putem avea de acum înainte rezultate foarte bune, pot ieşi la rampă jucători pe care nu ne-am putut baza până acum. De când cu pandemia, e foarte greu şi pot fi multe surprize în fotbal”, a declarat Mario Nicolae la LookSport+.

Citește și:

Părintele Pimen Vlad avertizează conducătorii, dar și părinții români: ”Vine pedeapsa” Video

-->
Previous Avantajul mare al lui Dinamo în play-out
Next Florin Prunea îl distruge în direct pe Mario Nicolae: „Câte prostii a făcut omul ăsta...”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.