Mario Nicolae despre baza Săftica: „Se lucrează puternic”


Mario Nicolae a vorbit aseară la DigiSport Special și a atins mai multe puncte interesante. Printre altele a vorbit despre viitorul său la Dinamo, dar și despre baza de la Săftica. Aceasta a fost păstrată datorită suporterilor dinamoviști, care au achitat ratele la ANAF.

„Contractul meu expiră la sfârșitul sezonului. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine până la sfârșitul lunii, există discuții, dar în momentul de față nu Mario Nicolae este prioritatea la Dinamo.

Structura de la Săftica suferă foarte mult, nu a suferit deloc îmbunătățiri în ultimii ani buni. Chiar dacă nu s-a vorbit foarte mult despre asta, ne-a afectat foarte mult în ultimele sezoane. În ultimele săptămâni, cu ajutorul sponsorilor, acolo se lucrează puternic. Încercăm pe fiecare domeniu să creăm o structură cât mai solidă.

Încercăm să aducem investiții masive în bucătărie, sala de masa, vestiare, sala de fitness, astfel încât Dinamo să aibă parte de condiții foarte bune, pentru că am rămas foarte în urmă. Sunt echipe care de la an la an au parte de o infrastructură la nivelul cel mai înalt, și atunci Dinamo trebuie să vină bine din spate. Din păcate, pe lângă aspectul financiar, sunt și multe alte aspecte care ar trebui să le rezolvăm ca să putem să creăm un mediu cât mai bun pentru performanță.”

Citește și:

Negocieri confirmate pentru un fotbalist drag ”câinilor”: ”Este o variantă”

-->
Previous Alexandru Răuță: „Nu mai putem continua așa”
Next Ultimele informații despre revenirea lui Gabriel Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *