Mario Nicolae anunță noi transferuri


Mario Nicolae a oferit informații interesante pentru suflarea dinamovistă. El a vorbit astăzi la ProSport Live despre jucătorii care au încheiat socotelile cu Dinamo, despre cei care vor veni pentru a o ajuta pe Dinamo, dar și despre imposibilitatea de a avea un dialog cu spaniolii.

„Stăm ca înainte. E clar că nu e o situație ușoară. Ce ține de noi, pe partea sportivă, încercăm să organizăm cât mai bine, să oferim echipei ce e mai bun. Suntem în discuții cu mai mulți jucători și ne-am fi dorit să avem de pe acum toți jucătorii la pregătire, dar ne reunim mâine, vom pleca într-un cantomanent în zona montană de lângă Istanbul.

E clar că primele plăți se vor face când va intra prima tranșă din drepturile TV și o oarecare speranță va fi când acești investitori spanioli vor decide să vândă. Ei refuză și o comunicare. Dacă cineva se duce și îi întreabă mâine de ce nu vând, ne lovim de această barieră, ei nu comunică. S-au încercat anumite căi, să se ia legătura cu ei. Deocambdată ne lovim de… adică nu prea ai cu cine să discuți.

O să fie o avalanșă și trebuie să vedem cum ieșim cu bine din avalanșă. Sunt oameni care iubesc foarte mult clubul Dinamo, dar nu vor să iasă în față. Mie îmi dau de înțeles că nu vor să lase acest club să dispară. Mie îmi asta îmi dă speranțe.

Să zicem că sunt 5-6 jucători care au terminat contractul: Morsay, Kongshavn, Nepomuceno, Albentosa, Bejan și să vedem, cam pe aici am fi. Avem o listă cu jucători de la Dinamo 2, mai ales că mulți dintre ei se antrenau cu prima echipă. Speranța noastră este că în cel mai scurt timp vom reuși să soluționăm problema cu interdicția la transferuri. Câțiva jucători și-au dat acordul verbal să vină la Dinamo. (n.r. Peteleu și Neluț Roșu?) Unul dintre ei”, a spus Mario Nicolae, la ProSport Live.

Citește și:

Noi detalii despre Anton și Sorescu

-->
Previous Noi detalii despre Anton și Sorescu
Next Un angajat de 20 de ani pleacă de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *