--> -->

Mario Nicolae: „Abia atunci oamenii cu bani vor veni alături de Dinamo”


-->
Formația din Ștefan cel Mare continuă să evolueze pe vechea arenă. Echipa traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, clubul având foarte multe probleme atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv. Mai mult de atât, „câinii” sunt nevoiți să evolueze pe vechea arenă, asta deși s-a spus că vor beneficia de un nou stadion, la cele mai înalte standarde, în viitorul apropiat.

Fostul manager sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația noului stadion din Ștefan cel Mare. Totodată, fostul oficial al alb-roșilor a ținut să scoată în evidență principalele probleme ale clubului, dar și cât de mult ar însemna construirea unei noi arene, în scopul atragerii de noi investitori.

„Până când nu vom vedea că intră buldozerele pe vechiul stadion, nu ai cum să mai crezi ceva. Clubul Dinamo trebuie mai întâi să fie înștiințat că lucrările vor începe și apoi va trebui să își găsească alt loc unde să joace meciurile. Deocamdată sunt pure speculații, poate să fie un marketing foarte bun al oamenilor din politică.

E clar că va fi un lucru senzațional în momentul în care în Ștefan cel Mare va fi un nou stadion. Abia atunci oamenii cu bani vor veni alături de Dinamo. Unul dintre ei și-a anunțat deja revenirea, este vorba de Cristi Borcea. Până atunci însă nu se va întâmpla nimic. Să vedem unde va juca echipa cât timp vor fi construcțiile, pentru că un club aflat în insolvență nu știu dacă își permite să evolueze pe Arena Națională.

Cred că soluția cea mai la îndemână este Voluntari sau să vedem Arcul de Triumf, în funcție de costuri. E clar însă că Dinamo va fi în suferință în următorii ani. Ai datorii, nu ai un stadion, baza de la Săftica nu este nici ea sigură, pentru că este 60%-40% cu domnul Negoiță. Sunt prea multe neclarități și cei care sunt implicați acum în club ar trebui să își dea silința mai mult.”, a spus Mario Nicolae, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Avantajul fundașului dreapta sosit la Dinamo. I-au zis ”da” imediat

Previous Anunț șocant: „Anul ăsta e bomboana de pe colivă”
Next Sfaturi pentru Sorescu: „Să lase ciocu' mic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *