Mario Nicolae a recunoscut: „Ionuț Lupescu dorește să se implice”


-->
Mario Niocolae a oferit un interviu în GSP și a recunoscut că Dinamo se confruntă cu probleme foarte, foarte mari din punct de vedere financiar. Acesta a discutat și despre anumiți jucători, și anume Albentosa, Fabbrini, Nemec, Anton și Sorescu.

„Dinamo are datorii peste tot, de ordinul milioanelor de euro! În ultimul an datoriile au crescut mult, sunt mult, mult mai mari! Cu ajutorul DDB, al sponsorilor, se încearcă plombarea acestora. Sunt taxe către stat, salarii de plătit.

Eu cred că în momentul de față, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu cel al suporterilor, se poate rezolva problema. Ionuț Lupescu și alți oameni încearcă să ajute, dar trebuie să știe ce se întâmplă pe viitor. Ionuț Lupescu dorește să se implice activ, însă mai întâi trebuie să avem o comunicare cu partea iberică, una aproape inexistentă în acest moment”, a declarat Nicolae în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

”Anton mai are un an de contract cu noi, nu este adevărat că i-am dat o hârtie prin care poate să plece dacă vine un club și plătește 200.000 de euro.

În cazul lui Deian Sorescu, el are o hârtie prin care se poate transfera pentru un milion de euro, dar e ceva mai vechi, dintr-o perioadă când echipa avea mari dificultăți, a fost o problemă de comunicare. Dar nu există nicio ofertă pentru niciun jucător de la Dinamo.

Albentosa nu a primit niciun salariu, corect, dar a venit de curând. A plecat supărat de-aici, pentru că și-ar fi dorit să continue și nu poate. Știam de la bun început ce fel de jucător e Raul.

Detalii despre jucători

Fabbrini nu pleacă. Sunt foarte multi jucători care nu sunt liberi de contract. Ne vom așeza la masă și vom discuta să vedem ce e cel mai bine pentru ambele părți. N-ai cum să mergi înainte cu astfel de salarii, de 18.000 de euro. Nemec și Anton mai au un an de contract cu noi. În momentul de față nu există nicio ofertă pentru vreun fotbalist de la Dinamo. Sunt doar interese din partea agenților.

Vrem să facem o echipă competitivă. Sunt mulți jucători care nu rămân liberi de contract, ne așezăm la masă cu fiecare, dar nu putem merge înainte cu astfel de salarii. Vedem ce e bine și pentru club și pentru jucători.

Deocamdată, n-am adus niciun jucător. Ne reunim pe 15 iunie, suntem în discuții avansate cu mai mulți fotbaliști. Totuși, e devreme. Mulți dintre ei nu știu ce vor sa facă. Sunt din Liga 1 și vor să mai aibă timp de gândire” – Mario Nicolae, manager Dinamo

Citește și:

Ionuț Negoiță a somat clubul Dinamo

Previous Ionuț Negoiță a somat clubul Dinamo
Next Belodedici, mesaj superb pentru Deian Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *