Marica știe ce va face Borcea: ”Sunt sigur”. Ce probleme medicale are fostul acționar


Gigi Becali a anunțat astăzi că finul său, Cristi Borcea, nu ar mai investi la Dinamo după ce va fi eliberat. Totul fiind o strategie bine pusă la punct de Borcea, el știind că nu ar fi bine dacă procurorii ar afla că el vrea din nou să intre în fotbal. Finanțatorul FCSB a dezvăluit și ce probleme medicale are acesta.

„El are venele înfundate în proporţie de 50% şi i-au zis medicii că dacă rămâne în stresul ăla poate să moară în orice moment. El nu vrea să se interneze acum pentru că speră să fie lăsat să plece luna viitoare acasă”, a spus Gigi Becali pentru Romania TV.

În acest context, Ciprian Marica a vorbit și el despre o posibilă întoarcere în Ștefan cel Mare a lui Cristi Borcea.

„Sper ca Borcea să facă treabă bună la Dinamo din nou. Sunt sigur că va reveni”, a fost declaraţia lui Marica. Acesta a afirmat că Florin Bratu, actualul antrenor al echipei, trebuie lăsat să-şi facă treaba în continuare: „Florin e un antrenor foarte bun şi am încredere în el. Trebuie lăsat să muncească”.

-->
Previous Dănciulescu îi dă sfaturi importante lui Negoiță. Cum se poate face performață și pe ce jucători se vor baza din vară
Next Declarația din această seară care o să placă fanilor dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *