Marica, opinie referitoare la cazul Colțescu


Presa mondială este astăzi plină de evenimentul nefericit de aseară când Sebastian Colțescu i-a indicat lui Ovidiu Hațegan un oficial al formației din Istanbul prin cuvântul negru. Marica a sărit în apărarea arbitrului.

„Coltescu a greșit! Dar de la asta până a i se da o dimensiune planetară unei erori de exprimare, e cale lunga. S-a făcut un circ incredibil cu retragerea de pe teren, cu refuzul de a mai juca fotbal!

Să fim serioși, rasismul exista, e de condamnat în orice situație , dar nu despre rasism e vorba în cazul nefericitului Coltescu, S-a grăbit, a greșit, dar e prea mult!

Stiu ce spun, fiindcă, spre exemplu, în cariera mea n-am văzut nici o reacție când noi, românii, eram făcuți țigani pe afișele meciurilor oficiale la Paris. Și în atâtea și atâtea situații, în meciuri din Champions League, în jocuri cu vizibilitate mare.

Aloooo, domnilor fotbaliști și oficiali, ati făcut show în seara asta! Din păcate pornit de la o greșeală de exprimare a lui Coltescu, așa cum am mai spus, într-un dialog în română cu colegul lui, nu i s-a adresat unui jucător sau antrenor. Cu acest gen de spectacol chiar se duce în derizoriu lupta contra rasismului, se aduce un deserviciu celor care chiar fac eforturi serioase pe acest plan

Avem noi, românii, multe probleme, dar asta cu rasismul nu!”, a scris Marica pe facebook.

Citește și:

Prima reacție a lui Sebastian Colțescu în scandalul sfârșitului de an: ”Cine mă cunoaște, știe!”

Previous Plan real de salvare a clubului
Next ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu banii promiși de Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *