Marica, mesaj după interviul lui Cortacero din FANATIK: ”Să-mi spună asta”


Pablo Cortacero a reinterat astăzi într-un interviu pentru FANATIK.RO ideea că vrea să mute birourile clubului pe Calea Dorobanților. Evident, cu mențiunea să ajungă cei 5 milioane de euro promiși din majorarea de capital. Spaniolul a vorbit cu Marica de sărbători, iar fostul fotbalist a avut un mesaj pentru el.

”Da, așa este! M-a sunat de sărbători și a rămas că se vor muta când intră banii la Dinamo și ne auzim atunci. De unde să știu eu dacă e om serios?

Eu pe Cortacero nu-l cunosc, așa că nu pot să spun dacă e mincinos sau nu. Dar acum nu minte în ceea ce mi-a spus. Așa mi-a zis la telefon. Să vedem dacă se va ține de cuvânt. Să-mi spună când aduce banii”, a spus Ciprian Marica, pentru ProSport.

„Pe mine nu m-a mai sunat Ciprian Marica, eu n-am dispărut. Noi vrem în continuare să mutăm birourile și magazinul clubului acolo. Am vorbit cu el de Crăciun și de Anul Nou, mi-a zis că era în Dubai. Și i-am spus că atunci când vor intra banii vom semna contractul. Ceea ce pot să spun este că sosirea banilor este iminentă”, a fost noua promisiune făcută de Pablo Cortacero, conform Fanatik.

Citește și:

Cortacero despre Jerry Gane și Dinamo: ”M-a deranjat, dar…”

 

Previous Cortacero despre Jerry Gane și Dinamo: ”M-a deranjat, dar...”
Next Alex Conovaru explică cum au procedat Șerdean și Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *