Marica îl demaschează pe Negoiță: ”El e” VIDEO


Ciprian Marica a pus tunurile pe Ionuț Negoiță care a acordat ieri un interviu prin care practic nu a explicat mai nimic, dar important a fost că patronul de la Rin nu mai poate recupera acțiunile de la Pablo Cortacero.

”Din partea spaniolilor nu mai are rost să vorbim, așteptăm să vedem ce se întâmplă, pe mine mă deranjează pasivitatea lui Ionuț Negoiță, care are o responsabilitate. Nu poți să dai clubul unor neica nimeni, realitatea, și totuși să te speli pe mâini și nimeni să nu spună de ce ai dat, în ce condiții ai dat acest club, repet, vedem suporterii că vor să se implice, sunt și oameni care vor să vină lângă club, ai datoria să le spui care sunt înțelegerile pe care le-ai făcut.

Clubul Dinamo nu e un club oarecare, atunci când ți-ai ales să te implici la Dinamo ai niște responsabilități și trebuie să ți le asumi, m-a deranjat habarnismul domnului Negoiță când s-a implicat la Dinamo, dar ceea ce face acum este de condamnat.

Da, nu mă surprinde nesimțirea cu care vorbește domnul Negoiță de un club așa de important. Se spală ușor pe mâini și mă deranjează și că suporterii se duc și iau masa pe la Rin, totuși, acest om este responsabil, cui a dat, de ce a dat, care sunt condițiile care a dat. Domnule, ești responsabil de anumite lucruri. Dacă a dat! Că toată lumea vorbește că dânsul este în spatele acestor spanioli și dânsul dorește ca echipa să falimenteze. Și dânsul tace mâlc și nu spune nimic, îi convine situația, după părerea mea.

Nu vreau să mă gândesc la moartea lui Dinamo, eu am speranță”, a declarat Ciprian Marica.

Citește și:

Steliano Filip: ”Sunt membru DDB” Mesaj pentru fani VIDEO

Previous Gică Mihali îl face praf pe Cortacero: ”Caz”
Next Abia a semnat cu Dinamo și s-a rupt. Ratează derby-urile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *