Marica e implicat în proiectul Dinamo: ”Vor aduce la zi”


Ciprian Marica a recunoscut pentru prima dată că este implicat în proiectul de la Dinamo din postura că noile birouri ale clubului vor fi în clădirea pe care o deține.

”Să vă spun realitatea, sunt implicat în mod direct, cei de la Dinamo au discutat cu mine despre birouri, vor să se mute în Ștefan cel Mare, mă întrebau de o locație pe care eu o dețin pentru viitorul lor sediu.

Mai departe, până la împrumuturi financiare e cale lungă, m-a deranjat ce a apărut în presă, nu mi-au cerut bani împrumut, am discutat despre ce trebuie să plătească in caz că vor să închirieze birourile, cât și despre magazinul oficial al clubului.

În afară de lucruri de amenajare și doleanțele pe care le au, nu am discutat altceva.

Ce pot să spun este că într-adevăr, deocamdată această amânare a ajuns undeva la limita să spun așa. Eu cred că cei din Spania nu au venit aici doar așa pentru câteva săptămâni sau luni de zile.

Vor aduce la zi salariile, nimeni nu are răbdare și toți vor să vadă infuzia de capital, să vadă transferuri. Au venit 14-15 oameni noi în conducere, oameni care au casă și familie, dar au venit aici în România.

Nu au angrenat atâția străini că să nu vină cu un proiect serios, nu știu de ce întârzie această infuzie de capital, dar îmi doresc din suflet să se rezolve cât mai repede că să nu se ajungă la un faliment”, a declarat Ciprian Marica la PRO X.

Citește și:

Gică Hagi despre proiectul spaniolilor de la Dinamo: ”Fabulos”

 

Previous Gică Hagi despre proiectul spaniolilor de la Dinamo: ”Fabulos”
Next Cosmin Contra: ”De aceea suntem nefericiți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *