Marica despre soluția de salvare pentru Dinamo: ”Ar fi genial”


Vin zile importante pentru Dinamo și pentru viitorul clubului și în afara fanilor, care se mobilizează din nou și cumpără bilete pentru meciul cu Gaz Metan, virtuale, mai este nevoie de un investitor important care să salveze clubul.

”Ceea ce se întâmplă la Dinamo este fix rezultatul a multor ani în care la noi lucrurile au mers și așa. Eh, uite că lucrurile nu mai merg și așa ai nevoie de niște piloni importanți, mai ales echipele de tradiție, echipele care au o istorie și o poveste în spate, au nevoie de niște piloni importanți pe care să se poată baza și oricare unul dintre ei cade, povestea să poată merge mai departe.

Sper ca lucrul ăsta la care toți ne gândim și anume că Dinamo poate să nu mai existe, că poate să se desființeze echipa, să nu se întâmple. Sper să se găsească soluțiile necesare să reușim să menținem această echipă și această poveste, pentru că Dinamo nu a retrogradat niciodată, nu aș vedea ca Dinamo să o ia din Liga 4 și nu aș vrea să îmi imaginez lucrul ăsta.

Când erau acolo îi acuzam, îi blamam, iar acum am ajuns să ne rugăm de acești oameni să vină lângă sport. După ce au trăit și ce au simțit, e greu să îi mai convingem, însă dacă domnul Badea, un om atât de important, un dinamovist adevărat, ar vrea să se întoarcă, ar fi ceva fantastic, genial, dacă s-ar reuși”, a declarat Ciprian Marica.

Citește și:

Cum poți ajuta Dinamo fără să scoți un ban din buzunar!

Previous Dorin Șerdean a ieșit cu declarații: ”Pregătim ceva important”
Next Aici e România, aici e Dinamo. Vestea pe care toți fanii o așteptau

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *