Marica, declarație SUMBRĂ despre Dinamo: ”Finalitate tragică, totul e…”


-->
Ciprian Marica a comentat situația din acest moment de la Dinamo, unde Mircea Rednic a adus mai mulți jucători pentru a încerca să califice echipa în play-off.

„Consider că îi va fi foarte greu. Aceşti jucători care nu au evoluat de mult timp… va fi greu să-i pună pe picioare. Dânsul crede că va reuşi să-i pună pe picioare în aceste două săptămâni de pauză. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Grozav. Eu îi ţin pumnii lui Mircea Rednic, dar cred că îi va fi foarte greu.

La Dinamo trebuie să vină un om foarte puternic financiar pentru că Dinamo nu este o echipă oarecare, sunt pretenţiile foarte mari. Acolo trebuie să faci performanţă, oamenii s-au săturat de promisiuni, care până la urmă nu au avut nicio finalitate sau au o finalitate tragică, pentru că tot ce se întâmplă la Dinamo este trist”, a spus Ciprian Marica la Prosport Live

„Nouarul” tricolorilor a precizat că merge pe mâna actualului antrenor al alb-roşilor: „Mircea Rednic nu ştiu dacă ar fi dispus să vină cu bani de acasă, dar consider că este un antrenor bun, cu experienţă, un dinamovist, care îi dă o mână de ajutor lui Dinamo”. Cert e că Rednic ar fi păstrat şi-n ipoteza în care Marica ar fi devenit patronul clubului: „Da, da. Cert e că domnul Rednic, în mandatul anterior, a reuşit să formeze o echipă competitivă şi cu jucători de pe urma cărora Dinamo a profitat”.

Citește și:

DEZVĂLUIRI din INTERIOR Ce are de gând de fapt Rednic

Previous Dinamo, aproape de optimile Ligii Campionilor: ”Trebuie să le mulțumim suporterilor”
Next Dinamo a mai rămas fără un tânăr. Decizia de ieri a LPF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *