Marica, declarație ȘOC. Pe cine vede campioană. Ce spune despre Dinamo


Ciprian Marica a vorbit astăzi despre situația de la Dinamo și a comentat dorința oltenilor, care văd Dinamo retrogradată și Craiova campioană.

„Aoleu, nu, sper să nu i se îndeplinească dorinţa lui Gică (n.r. Craioveanu), Dinamo este o echipă iubită şi nu merită să fie acolo unde este în momentul de faţă. Are tot ceea ce trebuie ca să fie o echipă de top din România. Sper doar să existe o strategie, un plan, pe termen mediu sau lung, împreună cu domnul Rednic, un antrenor cu experienţă sper eu să reuşească şi să găsească cheia succesului.

E foarte adevărat că puţini jucători mai simt spiritul ăsta a lui Dinamo, însă cred eu că Mircea Rednic va şti să îi motiveze şi acest lucru va conta. Totodată mă bucur că la Craiova s-a reuşit să se construiască o echipă frumoasă, un stadion şi oamenii să se bucure de sport şi de fotbal.

Aşa că m-aş bucura Craiova să se bată la campionat şi, de ce nu, să-l câştige. Sigur că le-ar mai trebui câţiva jucători după părerea mea, am urmărit Craiova în ultimele jocuri şi urmăresc Craiova în general. Acum cei de acolo vor şti mai exact ce au de făcut însă la Craiova se vrea performanţă şi se poate face”, a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Citește și:

Când pleacă Penedo din România: ”Mai avem niște proiecte”

-->
Previous Când pleacă Penedo din România: ”Mai avem niște proiecte”
Next Un dinamovist îl trădează pe Rednic: "Toți suntem judecați după rezultate"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *