Margiotta: „Vreau să vin la Dinamo”


Italianul Francesco Margiotta, 23 de ani, legitimat la Juventus, care poate evolua ca atacant sau în spatele vârfului, caracterizat de Laurențiu Brănescu zilele trecute drept un jucător cinic, a vorbit despre posibilitatea de a veni la Dinamo.

Italianul a jucat în sezonul trecut în prima ligă din Elveția, marcând 8 goluri în 18 meciuri pentru FC Lausanne.

Fotbalistul a vorbit pentru GSP.RO despre negocierile și posibilitatea de a ajunge la Dinamo și despre cum se recuperează după accidentarea gravă suferită în iarnă la ligamente.

„Sunt în negocieri cu Dinamo. Încă nu am ajuns la un acord. Eu acum îmi caut o echipă. Cu siguranță aș vrea să vin la Dinamo. Ar fi o ocazie excelentă să joc din nou și să fac lucruri bune.

Știu că Dinamo este o echipă importantă în România și că antrenorul și conducerea au ambiție și vor să câștige campionatul. Dacă voi ajunge la Dinamo, voi da tot ce pot pentru a juca cât mai bine și pentru a fi titular.

Am făcut multe sacrificii pentru a mă recupera după accidentare. Sunt sigur că totul este în regulă acum. Sunt 100% refăcut. Mă antrenez din greu la sala de forță pentru a fi în formă și pentru a juca cât mai repede”, a spus Marggiota pentru Gazeta Sporturilor.

Previous Contra: "Dacă CFR și Viitorul ne spionează înseamnă că Dinamo e respectată"
Next Dinamo a bătut la scor într-un meci în care a debutat Salamao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *