Mărginean le ia apărarea celor de la Dinamo: ”Nu e cazul”


Ioan Mărginean a vorbit astăzi în direct despre situația de la Dinamo, unde a considerat că este nici conducerea și nici jucătorii vinovați pentru focarul de coronavirus de acolo.

”La sport este cu totul și cu totul altceva. Nu e nicio problemă să se dea o ordonanță de urgență pentru sportivi, ca în cazul că A, B, C, D. Că n-ai cum să iei măsuri 100%. Sunt N factori, gândiți-vă că la Dinamo sunt jucătorii care trăiesc într-o metropolă de 3 milioane de euro, nu e cazul la Mediaș. Nu cred că conducătorii de la Dinamo sunt de vină pentru ce s-a întâmplat acolo.

E foarte greu într-o capitală europeană cum e Bucureștiul, unde vedeți ce se întâmplă pe litoral, de unde 70% vin din București. Nu putem cu un virus perfid care a lovit toată lumea să căutăm vinovați. Noi trebuie să ne unim și să găsim soluții

Să fim fericiți că se termină play-off-ul pe teren și să se termine și play-out-ul pe teren, să fim constructivi, pentru că Dinamo va bate tot până la final”, a declarat Ioan Mărginean la PRO X.

Citește și:

Justin Ștefan, detalii importante date la prima oră a dimineții

Previous Rednic despre Il Luce: ”Eu nu”
Next Prima promisiune despre Dinamo: ”Va fi ce a fost odată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *