Marele avantaj a lui Dinamo în derby


Costel Orac (63 de ani) a prefațat derby-ul dintre Dinamo și FCSB.

Legenda dinamovistă este de părere că FCSB are prima șansă la victorie, dar crede că formația alb-roșie ar putea obține un rezultat pozitiv dacă rivala va fi încurcată de starea gazonului de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

„Logic și fotbalistic, cred că e clar pentru toată lumea că FCSB are prima șansă. Faptul că au cei mai valoroși jucători tineri din țară, dar și primul joc din acest an, cu CFR, o echipă matură, cu experiență… și ținând cont de ritmul de joc arătat, e clar că au prima șansă cu Dinamo. Terenul va conta, pentru FCSB are jucători mai tehnici, o echipă care pasează mai mult.

La Dinamo, lucrul care presează cel mai mult e timpul. Dinamo are nevoie de rezultate ca de aer. Faptul că s-au schimbat atâția jucători, antrenori, perioada dificilă vizavi de situația financiară, organizatorică. Lucrurile astea lasă urme.

Cam toate sunt împotriva lui Dinamo. Au nevoie și de ceva mai multă șansă, au fost meciuri pierdute în ultimele minute. În primul rând, trebuie să capete o identitate în ceea ce privește jocul de echipă. Nu e mare nenorocire să pierzi un meci amical.

Merită oricum ar fi un rezultat pozitiv cu FCSB. Și suporterii ar fi mai mulțumiți, jucătorii ar căpăta încredere. Pentru mine, un rezultat de egalitate ar fi un lucru foarte bun, având în vedere momentul pe care îl traversează echipa”, a spus Costel Orac, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la DigiSport.

Citește și:

Stoican i-a stabilit soarta lui Baptiste Aloe la Dinamo: care e situația atacanților de pe listă

Previous Iuliu Mureșan anunță noi transferuri
Next Absență importanță la derby-ul cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *