Marcel Vela susține DDB: ”Tradiția Dinamo trebuie să fie dusă cât mai departe”


Marcel Vela susține proiectul socios DDB, cel care încearcă să preia acțiunile de la Pablo Cortacero, spaniolul țepar care este dat dispărut în ultima vreme deși a anunțat prin Șerdean că e posibil să vină mâine la București. Ministrul MAI e oferit la inaugurarea Academiei de Fotbal CS Dinamo o declarație despre ceea ce fac fanii pentru a salva clubul.

”Este o mare bucurie să prezint Academia de Fotbal Dinamo, care are în atenție copii de până la 11 ani, viitorul și speranța acestei țări. Eu fiind dinamovist, ținând cu Dinamo, am emoții să mă aflu în sala trofeelor, în acest sanctuar al fotbalului românesc. Pentru că aici, această sală, găzduiește momente de aur ale sportului românesc și a care au adus și aduc lauri pentru acest club.

Dinamo aparține de Ministerul Afacerilor Interne, ca și club, ca și instituție, dar vreau să vă spun că el, cu toți suporterii pe care-i are în țară, în cel mai important loc din România, el este o stare de spirit. Dinamo înseamnă performanță, înseamnă ambiție, înseamnă respectul pentru o viață sănătoasă. Clubul Sportiv Dinamo a reprezentat pentru noi o parte din istoria acestei țări. Ca să atingem în continuare performanța în sport trebuie să construim un cadru de dezvoltare a tinerilor și a generațiilor de sportivi care vin după noi, iar CS Dinamo pune accent pe asta.

Prin proiectul Academiei de Fotbal, vrem să mărim familie Dinamo și să reînviem spiritul de învingător. Și cel mai important, vrem să le oferim copiilor un start adecvat în fotbal, cu o alimentație sănătoasă și o mentalitate specifică unui club de tradiție. Faptul că Danciu, așa cui îi spun prietenii, și sper să mă considere și pe mine un prieten, a acceptat să se implice în acest proiect, nu poate fi decât o garanție a performanțelor viitoare. Ștafeta va fi predată de un campion, viitorilor campioni. Dacă îmi permiteți, aș putea spune că nu există succes fără succesor.

Este un început promițător cu atât mai mult cu cât dispunem de o bază materială, de terenuri de fotbal moderne, care vor fi puse la dispoziția acestor copii. Noul stadion va fi dedicat echipei de fotbal de seniori, care are altă componență juridică, nu ține de MAI, iar actualul stadion vor fi folosit de celelalte echipe și în mod esențial de către această Academie.

Pe lângă aceste lucruri, noi toți, de la MAI, echipa guvernamentală, cei care manageriază CS Dinamo, am înțeles cât de important este de a avea grijă de copii României, de a încerca să-i facem cei mai buni. Un alt aspect important este că Academia va fi autofinanțată. Vă asigur că avem toată deschiderea pentru susținerea acestui proiect prin care se deschide o ușă pentru viitorul micilor fotbaliști. Așadar, dragi copii, vă așteptăm la Academia de Fotbal Dinamo

La final Cristi Hîldan i-a oferit un tricou cu numele ”Vela” pe el și cu însemnele Program DDB.

”Mulțumesc domnului Hîldan și îi mulțumesc pentru că se implică și sper ca tradiția Dinamo să fie dusă cât mai departe pentru că acest club merită. Și fotbaliștii care au făcut aici performanță și au scris istorie, cât și toți suporterii Doar Dinamo, tatăl lui Cătălin, toți cei care au muncit aici pentru Dinamo sunt garanția că acest proiect va merge”, a declarat Marcel Vela, referindu-se la Program DDB.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI Doamna care lucrează personaje din ”Amintiri din Copilărie”

Previous Academica Clinceni-Dinamo, echipe probabile în ultimul meci din an pentru "câini"
Next Sorescu, declarație despre viitorul său: ”Nu mai avem încredere în nimeni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *