Marcel Vela s-a implicat la Dinamo. Veste extraordinară


Marcel Vela s-a implicat într-o decizie foarte importantă pentru echipa din Ștefan cel Mare. Echipa mare se pregătește exclusiv în baza de la Săftica și își joacă meciurile de pe teren propriu pe arena tradițională contra cost, 1063 lei pentru fiecare oră, în timp ce juniorii au fost trimiși în pribegie în capătul cartierului Pantelimon, la fosta bază Granitul, acolo unde se pregătesc și dispută partidele oficiale.

Situația pare să se schimbe, iar sutele de juniori și părinții lor primesc o veste excelentă. Conducerea SC Dinamo 1948 SA este aproape de a parafa o înțelegere pentru revenirea celor 11 grupe de juniori în Ștefan cel Mare, acest lucru urmând să fie posibil după ridicarea restiricțiilor legate de pandemia de SARS- COV 2.

Astfel, antrenorii și puștii vor fi reprimiți acasă și vor putea folosi, în baza unei noi înțelegeri cu Clubul Sportiv Dinamo, administratorul bazei deținută de Ministerul Afacerilor Interne, terenul sintetic din spatele Peluzei Cătălin Hîldan, terenul Piți Varga, plus vestiarele aferente celor două arene.

”Ideea a pornit de la Bogdan Bălănescu. Am avut o discuție foarte amplă cu domnul Țălnar și Bălănescu. În vizorul acestei comisii va intra și centrul de copii și juniori. Vom aduce grupele de juniori acasă, în Ștefan cel Mare. Domnul ministru de Interne a aprobat să folosim cele trei terenuri din incinta clubului. În vederea comisiei va intra și echipa a doua, pentru că trebuie să le asigurăm juniorilor o echipă”, a declarat Ion Marin la Digisport.

Citește și:

Călătorești în siguranță la hotelurile Prestige din Nisipurile de Aur. Măsuri de ultimă oră

Previous OFICIAL Gnohere, la Dinamo? În ce condiții se poate face mutarea
Next Comisia Tehnică la Dinamo și numele surpriză din ea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *